Webutvikler med sans for design

Vi søker en kollega med god kunnskap om webutvikling og god forståelse for design og publisering i digitale medier. Du må være drivende dyktig på HTML, CSS og Javascript, og hvis du har noe kunnskap om .NET, SQL og Angular JS så kan du være personen vi leter etter.

Webutvikler søkes
Illustrasjon: Tech Talk

Arbeidsoppgaver:
I din rolle som webutvikler kommer du til å være med og utvikle alt fra mindre, enkle nettsider til komplekse webapplikasjoner, intranet og nettbutikker. Du kommer blant annet til å arbeide i DNN Software CMS og e-handelsplattformen NopCommerce. Du vil få mye ansvar for implementering av design og funksjonalitet, samt dialog, opplæring og oppfølging av våre kunder. 

Kvalifikasjoner: 
Det er ønskelig med relavant utdanning og/eller arbeidserfaring innenfor området. Du kan gjerne være nyutdannet. 

Egenskaper: 
Du vil ha mye kundedialog og ansvar for oppfølging, så det er viktig for oss at du er en engasjert og trivelig person som kan sjonglere mellom forskjellige oppgaver med god kontroll. Hvis du er en kreativ og løsningsorientert lagspiller som gjerne tar i et tak når det stormer som verst, så kommer du langt hos oss.

Vi tilbyr:
Et kreativ miljø med mye kunnskap og spennende arbeidsoppgaver. Du får konkurransedyktig lønn og gode ordninger med telefon og nett. Du velger selv om du jobber på Mac eller PC. Sosiale goder hører med hvis vi er flinke. 

Har du spørsmål til stillingen, kan du ta kontakt med daglig leder, Kenneth Bruun på tlf 920 44 320 eller kenneth@promsys.no.
Søknad sendes på e-post til kenneth@promsys.no innen 15. mai.


Alle søknader behandles konfidensielt.