Er din hjemmeside tilpasset mobil?

Den mobile revolusjonen med iPhone og andre smarttelefoner er på full fart inn vår verden, og nye statistikker viser at veldig mange av våre kunder besøkende benytter mobile enheter for å lese mail og surfe på nettsider. For første gang, har iPhone faktisk toppet listen over e-postklienter som ble benyttet til å lese nyhetsbrevet fra en av våre kunder:

iPhone mest brukte e-postklient:

iPhone mest benyttet

Sammenlignet med besøksstatistikker på hjemmesidene ser vi at iPhone,  Android og andre smarttelefoner står for en vesentlig andel av besøkende på hjemmesidene.Dersom du ønsker mer informasjon om mobilvennlige sider for din hjemmeside, så send oss en mail eller ring oss på tlf: 33 61 47 55.Tilpasset design

Det er en misforståelse at man trenger helt egne hjemmesider for mobil og lesebrett. Man trenger heller ikke en egen app for at leserne skal ha glede av dine hjemmesider. PromSys har allerede levert mobilvennlig design for flere av våre kunder i dag.

Det betyr i praksis at du som webredaktør fortsatt publiserer redaksjonelt innhold ett sted. Når sidene blir besøkt, vil vi automatisk sjekke for om de besøkende benytter PC eller mobil når de besøker sidene. Dersom de kommer fra mobil, vil vi presentere innholdet med mobiltiplasset design. Dersom de kommer fra PC, vil vi presentere sidene på "vanlig" måte.

Se eksempler her:

www.usbl.no


www.vkt.noDersom du ønsker mer informasjon om mobilvennlige sider for din hjemmeside, så send oss en mail eller ring oss på tlf: 33 61 47 55.


Kenneth Bruun, 19 mars, 2012

Kategori: Aktuelt, Nyttige tips
Tags: DotNetNuke, Mobil

Disqus

Motta nyhetsbrev