SSL sertifikat fra PromSys

 

SSL Sertifikat

Nå tilbyr vi SSL-sertifikat for alle våre kunder. Bestill det nå og få det aktivert i løpet av neste arbeidsdag. Ikke bare kan det påvirke din Google-ranking, men det vil også gi dine kunder en ekstra trygghet.

Du har sikkert sett den grønne hengelåsen når du benytter nettbanken eller bestiller noe i en nettbutikk. Den hengelåsen betyr at all data som sendes fra din maskin til et nettsted sendes kryptert, og gjør det tilnærmet umulig for eventuelle hackere å fange opp informasjonen som sendes.

Hvorfor SSL?

Hvis du har et bestillingsskjema, kontaktskjema, påmeldingsskjema eller lignende hvor dine kunder sender informasjon til deg, så bør du ha SSL sertifikat. Det gir dine kunder en ekstra trygghet på at din hjemmeside tilhører ditt selskap, og at informasjonen de sender ikke kan fanges opp av andre.

 

 

 

Videre er det positivt for rangeringen i Google at din webløsning har et SSL sertifikat på plass. Nå har også Google begynt å merke sider som usikre i søkeresultater og i nettleseren Chrome, hvilket gjør det lettere for dine kunder og besøkende å se om du har en sikker side eller ikke.

Fordeler med SSL

  • Bedre rangering i Google
  • Et trygghetsstempel for dine kunder og besøkende på nettsiden
  • Nettleserne vil gi beskjed om at du har en trygg og kryptert nettside.

Bestille SSL på din nettside?

PromSys tilbyr nå SSL for alle våre kunder som drifter sin hjemmeside på en av våre servere. Vi installerer og klargjør SSL sertifikatet på din hjemmeside og fornyer det annenhver måned eller så ofte det kreves. Det koster kun 95 kr. pr. mnd eks. mva. Dette faktureres forskuddsvis for 6 måneder fra bestilling.